ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

προϊόντων

Μας ενδιαφέρει να μείνετε ευχαριστημένοι από την αγορά σας στο WhiteHouse Λευκά Είδη. Στην περίπτωση όμως που δεν είστε, μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν που επιθυμείτε  εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του, υπό την προϋπόθεση ότι:

1. είναι σε άριστη κατάσταση,

2. δεν έχει ανοιχτεί και σκιστεί η συσκευασία του,

3. δεν έχει χρησιμοποιηθεί ή πλυθεί το προϊόν, και

4. όλα τα ταμπελάκια του βρίσκονται πάνω στην συσκευασία.

Εάν λάβατε ελαττωματικό ή διαφορετικό προϊόν από αυτό που παραγγείλατε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, οι επιστροφές θα επιβαρύνουν εμάς και θα γίνονται με την εταιρεία courier Γενική Ταχυδρομική. Αν θέλετε να επιστρέψετε το προϊόν γιατί δεν σας ικανοποιεί, η χρέωση επιβαρύνει εσάς και εσείς θα επιλέξετε τον τρόπο αποστολής του προϊόντος στο κατάστημά μας.

Θα σας δωθεί ένα πιστωτικό σημείωμα για μελλοντικές αγορές.

Σας ενημερώνουμε ότι οι επιστροφές στα παρακάτω προϊόντα δεν γίνονται δεκτές.

Προϊόντα ύπνου όπως:

μαξιλάρια, στρώματα και επιστρώματα εφόσον έχει ανοιχτεί η συσκευασία τους,

Οι επιστροφές θα γίνονται δεκτές με την επίδειξη της απόδειξης αγοράς ή της κάρτας αλλαγής στο κεντρικό κατάστημα στην Πετρούπολη (28ης Οκτωβρίου 33).

ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

Αν για τον οποιοδήποτε λόγο επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210.50.69.746 ή στείλτε μας email: [email protected].

Σε κάθε περίπτωση, εάν αποφασίσετε ότι το προϊόν πρέπει να αλλαχθεί, εμείς θα σας δώσουμε ένα πιστωτικό σημείωμα για μελλοντικές αγορές

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.

Το e-shop μας χρησιμοποιεί cookies για να σου εξασφαλίσει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης και σου συννηστούμε την αποδοχή των cookies!