Το e-shop μας χρησιμοποιεί cookies για να σου εξασφαλίσει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης και σου συννηστούμε την αποδοχή των cookies!

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

προϊόντων

Μπορώ να επιστρέψω την παραγγελία μου αν αλλάξω γνώμη;

Φυσικά! Το σημαντικό να θυμάσαι είναι ότι το προϊόν που θέλεις να επιστρέψεις θα πρέπει να βρίσκεται στην ίδια κατάσταση με αυτή που στο στείλαμε. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να μην έχει ανοιχτεί, χρησιμοποιηθεί και πλυθεί. Θα πρέπει να είναι συσκευασμένο, με τα ταμπελάκια του επάνω. Σημείωσε ότι το κόστος αποστολής για να επιστραφούν τα προϊόντα επιβαρύνει το WhiteHouse, μόνο στην περίπτωση που το λάθος οφείλεται σε εμάς, διαφορετικά θα επιβαρύνει εσένα.

Σε κάθε περίπτωση, εάν αποφασίσεις ότι το προϊόν πρέπει να αλλαχθεί, εμείς θα σου δώσουμε ένα πιστωτικό σημείωμα για μελλοντικές αγορές ή θα σου επιστρέψουμε ολόκληρο το ποσό. Η επιλογή είναι δική σου. 

Ποια είναι η διαδικασία για να επιστρέψω το προϊόν που αγόρασα;

Θυμήσου να επικοινωνήσεις μαζί μας μέσα σε 15 ημέρες, από την ημέρα που έλαβες την παραγγελία σου. Η επικοινωνία με το WhiteHouse γίνεται είτε τηλεφωνικά στο 210.50.69.746 είτε με email στο info@whitehouse.com.gr και η διεύθυνση που θα στείλεις πίσω τα προϊόντα είναι 28ης Οκτωβρίου 33, Πετρούπολη, Τ.Κ. 132 31.

Μπορώ να αλλάξω ή να προσθέσω κι άλλο προϊόν σε μια παραγγελία που έχω ολοκληρώσει;

Φυσικά! Επικοινώνησε μαζί μας είτε τηλεφωνικά στο 210.50.69.746 είτε με email στο info@whitehouse.com.gr και θα τα λύσουμε όλα!