Τρόποι Πληρωμής

Έχετε τη δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με τους εξής τρόπους πληρωμής:

 

1. Αντικαταβολή με μετρητά

Τα προϊόντα που παραγγείλατε έρχονται στην διεύθυνση που έχετε ορίσει κι εσείς πληρώνετε τον courier με μετρητά κατά την παραλαβή τους. Δεν υπάρχουν επιπλέον έξοδα αντικαταβολής. Πληρώνετε στον courier το συνολικό ποσό της παραγγελίας σας και τίποτα παραπάνω.

 

2. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας στο checkout επιλέγετε ως προτιμώμενο τρόπο πληρωμής "Πληρωμή με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό". Στο επόμενο και τελευταίο βήμα ολοκλήρωσης της παραγγελίας, θα εμφανιστούν στην οθόνη σας τα εξής Στοιχεία Λογαριασμού Τραπέζης:

Τράπεζα: ΕΘΝΙΚΗ

Δικαιούχος: Σ.ΜΑΚΑΤΣΩΡΗΣ & Κ.ΜΑΚΑΤΣΩΡΗΣ ΟΕ

IBAN Λογαριασμού: GR8201100590000005944009769

 

3. Πληρωμή με Πιστωτική/Χρεωστική κάρτα (VISA, MasterCard, Diners και Discover, American Express) μέσω της VIVA Payments

Αφού ολοκληρώσετε την κατάθεση του συνολικού ποσού πληρωμής, στείλ' τε μας το αποδεικτικό κατάθεσης με email στο sales@whitehouse.com.gr. Παρακαλούμε, για την καλύτερη διευκόλυνσή μας και επίσπευση της παραγγελίας σας, όπως πληκτρολογήσετε το ονομ/μό σας στην αιτιολογία κατάθεσης. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή απορία, επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 5069746.

 

Κόστος Μεταφορικών Courier

  • Για αγορές έως και 29€ με όλους τους τρόπους πληρωμής, το κόστος μεταφορικών είναι στα 3,00€.
  • Για αγορές από 29€ και άνω, με όλους τους τρόπους πληρωμής, το κόστος μεταφορικών είναι δωρεάν.
  • Δεν υπάρχουν επιπλέον έξοδα αντικαταβολής.